Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Grathemerweg 51, Kelpen-Oler

Vrijstaande, grotendeels verbouwde boerderijwoning met aangebouwde stalling en vrijstaande garage gelegen op een perceel van maar liefst 2.875 m², in de nabijheid van Weert en Roermond.

Beschrijving

Het bestemmingsplan biedt mogelijkheden om bedrijfsactiviteiten op deze locatie uit te voeren.

Begane grond:

Entree voorgevel, hal, U-vormige woonkamer, wanden spachtelputz en gestuct plafond, schouw in schoonmetselwerk, openslaande deur naar terras. Vanuit de woonkamer toegang tot de leefkeuken met betegelde wanden, L-vormige witte opstand voorzien van granieten werkblad, vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat en afzuigkap. De begane grond is nagenoeg geheel voorzien van tegelvloer. Ruime provisiekelder. Vanuit de keuken naar geheel betegeld toilet met wandcloset en fontein, deur naar portaal met toegang tot de slaapkamer en badkamer. De geheel betegelde badkamer beschikt over 2 vaste wastafel, douche en ligbad, beide met thermostaatkranen. De royale slaapkamer heeft een laminaatvloer, wanden structuurverf en mdf-plafondplaten. Achter de keuken gelegen tweede portaal met betegelde wanden, deur naar terras en toegang tot de betegelde cv ruimte met HR-ketel (Bosch, ’08) en aansluiting witgoed. Hier is tevens een houtgestookte kachel die eveneens is aangesloten op de c.v.

Eerste verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers, alle voorzien van laminaatvloer en structuurverf wanden, 2 slaapkamer beschikken over een wandkast, 1 slaapkamer heeft een Velux dakraam, eenvoudige 2e geheel betegelde badkamer met ligbad, 2e toilet en wandkast. Vanuit een slaapkamer via luik naar vliering.

 

De Omgeving

Centraal in Midden-Limburg, tussen centrumsteden Roermond en Weert, tussen de Peel en de Maas én grenzend aan België, ligt de grote plattelandsgemeente Leudal. De gemeente is op 1 januari 2007 ontstaan na een fusie van de voormalige gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer. De gemeente Leudal telt bijna 37.000 inwoners en bestaat uit de volgende 16 dorpskernen: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. De Gemeente Leudal heeft zo’n 36.800 inwoners, waarvan 1.200 inwoners woonachtig zijn in Kelpen - Oler. In de omgeving van Kelpen-Oler bevindt zich het fraaie natuurgebied „het Keversbroek". De eerste vermelding van Kelpen en Oler komt voor in een oorkonde uit het jaar 1329. Vanwege haar centrale ligging is de gemeente Leudal goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De A2, de N273 tussen België en Venlo en de N280 tussen Weert en Roermond lopen dwars door Leudal heen.

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro