Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Tienderweg 2 Heythuysen

In het centrum gelegen woning, van alle gebruikers gemakken voorzien inclusief ruime garage/hobbyruimte. De woning beschikt onder andere over 3 tot 4 slaapkamers, badkamer, kantoor op de begane grond, royale woonkamer en een gesloten keuken.

Beschrijving

Begane grond:
De royale hal-/entree met dubbele entreedeuren biedt toegang tot het toilet, de kantoor-/werkkamer, de ruime woonkamer en de keuken. Even-eens is hier de meterkast gelegen die is voorzien van meerdere elektriciteits-groepen en andere voorzieningen, zoals onder andere brand- en inbraakalarm. De stijlvolle trap leidt u naar de 1e verdieping. De begane grond is afgewerkt een licht gekleurde tegelvloer m.u.v. de tweede garage en de hobbyruimte. Vloerverwarming maakt het wooncomfort compleet. De wanden en plafonds zijn voorzien van fijn spuitwerk. De woning heeft een zeer praktisch en ruim opgezette indeling en is geschikt voor bewoning in alle leeftijdsfasen. De sfeervolle royale woonkamer is vanuit de entree-/hal bereikbaar middels twee prachtige openslaande deuren. Aangrenzend aan de woonkamer met mooie lichtinval is het overdekte terras bereikbaar via een schuifdeur. De luxe en comfortabele gesloten keuken is zowel bereikbaar vanuit de woonkamer als vanuit de entree -/ hal. De keuken is eveneens ruim van opzet en biedt plaats aan een grote eettafel. Deze sfeervolle keuken, met prachtige unieke raampartijen, is voorzien van diverse apparatuur zoals een 4 pits gas op glaskookplaat met bovenbediening (merk Zanussi), afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser, combi-magnetron en spoelunit. Vanuit de keuken is het terras bereikbaar. Via de keuken komt u in de bijkeuken die doorgang biedt naar de eerste garage. Hierin bevindt zich een voorraadkast en aansluitingen voor o.a. koel- en vrieskast en/of was- en droogautomaten. De aangrenzende garage is voorzien van een elektrisch volledig geïsoleerde sectionaalpoort. De tweede garage (eveneens voorzien van eenzelfde sectionaalpoort) en de hobbyruimte zijn bereikbaar vanuit de bijkeuken. De hobbyruimte met een hoogte van ca. 8 meter is voor vele doeleinden geschikt en voorzien van een elektrische bedrijfsmatige sectionaalpoort met een hoogte van maar liefst 3,60m (op verzoek zijn hier foto’s van beschikbaar). Ruime separate magazijnruimte met extra ingang vanaf de straat.
 
1e Verdieping
De mooie sfeervolle trap brengt u naar de ruime overloop die u toegang biedt tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer, het separate toilet, het balkon en de witgoedruimte-werkkamer/slaapkamer. In de witgoedruimte is een vlizotrap naar de tweede verdieping (bergzolder) aanwezig. De gehele 1e verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer m.u.v. toilet en badkamer. De wanden en plafonds zijn voorzien van fijn spuitwerk. In de knieschotten op de overloop alsmede op slaapkamer 1 zijn zgn. schuifkasten aanwezig. Slaapkamer 1 is ca. 23m², slaapkamer 2 is ca. 14m², slaapkamer 3 met muurkast is ca. 18m² en werkkamer/slaapkamer 4 is ca. 10m² groot. De witgoedruimte, cv-ruimte met zonneboiler is ca. 13m² groot. De volledig betegelde badkamer beschikt over een kunststof Ucosan duobad, douche met Grohe inbouw thermostaat, rainshower, glazen deur, twee wastafels en designradiator. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Separaat op de overloop bevindt zich het geheel betegelde toilet met fonteintje.
 
Buitengedeelte
Het terras en de tuin zijn bereikbaar vanuit de woonkamer, keuken en de tweede garage/hobbyruimte. Meerdere sfeervolle terrassen en een over-dekt royaal terras. De woning beschikt over een vrije achterom welke bereikbaar is vanaf de 5 eigen privé parkeerplaatsen. In de fraaie siertuin kunt u optimaal genieten van de rust.

De Omgeving

Deze bijzonder mooie woning is gelegen in
‘Het Leudal’. Dit natuurgebied van zo'n 900 ha. is een zeer populair wandelgebied en wordt onder andere aangedaan door het Peellandpad, maar er zijn ook veel kortere wandelroutes te vinden.
Deze routes beginnen vlakbij. Het gebied kent een uitgebreide en variërende historie. Verder lopen er ruiterpaden door het gebied en fietspa-den als onderdeel van het fietsroutenetwerk. Kortom; een mooie en zeer aantrekkelijke regio waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en recreë-ren en van waaruit u de hele provincie Limburg van Venlo tot Maastricht binnen handbereik heeft. In slechts 15 autominuten begeeft u zich op de meest toegankelijke wegontsluitingen.
  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro