Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Europalaan-West 22 Herkenbosch

Fraai op een hoek gelegen ruime twee onder een kap woning met erker, garage, vrije achterom en onderhoudsvriendelijke tuin. Op de begane grond zijn de keuken en bijkeuken aangebouwd. Deze wo-ning is voorzien van 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Mooi en centraal gelegen nabij de kern van Herkenbosch en dagelijkse voorzieningen! 

Beschrijving

Begane grond:
Overdekte buitenentree. Fraai betegelde hal/entree met trap naar eerste verdieping, toilet met fonteintje, meterkast, trapkast met toe-gang tot kruipruimte. De ruime L-vormige woonkamer, met erker is voorzien van een parketvloer. De aangrenzende open keuken met keuken combinatie en diverse apparatuur is voorzien van een tegel-vloer. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. 
 
1e Verdieping: 
Via de overloop zijn de 3 slaapkamers bereikbaar welke allen zijn voorzien van een parketvloer.  Een van de slaapkamers heeft toe-gang tot het balkon. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een vaste wastafel, toilet en douche.  
 
2e Verdieping: 
Middels een vaste trap bereikbaar zijn de overloop, bergzolder en de ruime vierde slaapkamer bereikbaar. Op de overloop bevindt zich de opstelling van de gehuurde Cv-combiketel.  
 
 
Buitengedeelte:
Vanuit de woonkamer zijn het terras en de tuin bereikbaar mid-dels een schuifdeur. Een vrije achterom en een vrijstaande garage. De achtertuin is op het Noorden gesitueerde en de zij-tuin op het Westen. 

 

De Omgeving

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro