Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Pasveldweg 5 Roggel

BOUWKAVEL TE KOOP TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJS.

Beschrijving

Op een prachtige locatie uw eigen droomhuis bouwen op een bouwkavel van maar liefst 1.055 m². Het perceel is bestemd voor de bouw een vrijstaand woonhuis. Deze riante bouwkavel is gelegen aan de rand van de nieuwbouwwijk Pasveld in een fraaie groene en landelijke omgeving.

 

Mocht de totale oppervlakte van de kavel u te groot zijn; de mogelijkheid bestaat om de kavel over de volle breedte van het perceel tussen circa 6 (minimaal) en circa 11 (maximaal) meter minder diep te maken. Voor meer informatie hierover neemt u contact met ons op.

 

U bent geheel vrij om met uw eigen architect en bouwteam uw exclusief droomhuis te ontwikkelen. Samen met de architect stelt u een programma van eisen op en onderzoekt u e.e.a. Uw architect vertaalt uw wensen in globale schetsen en bespreekt deze met u. Gezamenlijk met uw architect komt u, op basis van het beeldkwaliteitplan / bestemmingsplan (in overleg met de Gemeente Leudal), in een aantal stappen tot het gewenste eindresultaat. 

 

Openbaar groen, winkelvoorzieningen van Roggel en diverse uitvalswegen zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

 

UNIEKE KANS OM UW EIGEN DROOMHUIS TE REALISEREN IN EEN GROENE OMGEVING.

De Omgeving

Centraal in Midden-Limburg, gelegen tussen Peel en Maas en grenzend aan België ligt de gemeente Leudal. Leudal is op1 januari 2007 ontstaand uit de voormalige gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel & Neer. De gemeente telt bijna 37000 inwoners en is met 165 km² qua oppervlakte de grootste gemeente van Limburg. De naam Leudal is ontleend aan het natuurgebied dat tussen de kernen Heythuysen, Roggel, Haelen, Nunhem en Neer is gelegen. Dit gebied is ontstaan door erosie door het beekje de Leu. Het is een prachtig wandel en recreatiegebied. Leudal is centaal gelegen tussen Roermond, Weert en Venlo, op slechts 38 km van Eindhoven en 60 km van Maastricht, Dusseldorf en Hasselt. De A2 en A73 zijn binnen 15 minuten bereikbaar.
  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro