Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Baetserveldsingel 63 ROGGEL

Op zoek naar een energie zuinige en ruime woning?
 
Dat vindt u bij deze vrijstaande woning met carport, gebouwd met bijzondere bouwmaterialen en gelegen in een kindvriendelijke wijk aan de rand van Roggel.
 
De woning biedt veel leefruimte op de begane grond, o.a. door de royale leefkeuken en woonkamer. Inpandige garage met achterliggende bijkeuken. Op de verdieping bevinden zich vier royale slaapkamers en de ruime badkamer. De fraai aangelegde tuin, met vrije achterom biedt veel privacy en er is altijd een plekje met zon of schaduw te vinden.

Beschrijving

De carport is voorzien van een royale lichtkoepel, woordoor er voldoende lichtinval in de hal aanwezig is. Overdekte entree welke toegang biedt tot de hal.
 
Zowel de begane grond als de verdieping zijn voorzien van vloerverwarming m.u.v. de techniekruimte.  In de betegelde hal bevindt zich de trapopgang naar de verdieping middels een houten open trap. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de meterkast, de werkkamer, de woonkamer en de inpandige berging. Uitgebreide meterkast met o.a. krachtstroomaansluiting en glasvezelaansluiting. Geheel betegelde toilet met een zwevend closet en een Geberit inbouwreservoir. De huidige werkkamer is geschikt voor diverse doeleinden (mogelijk ook als slaapkamer).
 
Vanuit de royale, lichte woonkamer met een oppervlakte van maar liefst ca. 40m², heeft u uitzicht op het terras en de fraaie tuin. De woonkamer is voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming. In de woonkamer zijn de voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een kachel of een gashaard (gasleiding al aanwezig). Aangrenzende aan de woonkamer treft u de ruime gesloten leefkeuken aan.
 
Aan de achterzijde van de woning ligt de royale, zeer lichte leefkeuken. De keuken is geplaatst in 2004. L-vormige opstellingen van het aanrechtblad met een Etna inductie kookplaat, een Bauknecht hete luchtoven, een Itho afzuigkap, een Miele koelvries combinatie en een porseleinen dubbel spoelunit met bijpassende kraan. In het midden van de keuken bevindt zich een zgn. werkeiland met aangrenzende eettafel. Vanuit keuken zijn het terras en de tuin bereikbaar middels een loopdeur. Aangrenzend aan de keuken bereikt u de bijkeuken. Hier bevinden zicht de aansluitingen t.b.v. diverse witgoedapparatuur en een extra keukenblok met een close in-boiler. Inpandige ruime garage met sectionaalpoort en techniekruimte.
 
De achtertuin is o.a. bereikbaar via de vrije achterom aan de linkerzijde van de woning. Het is optimaal genieten in deze privacy biedende achtertuin met diverse terrassen, gazon en bloemborders. Houten tuinhuis en een fraaie zitkuil met een vaste barbecue. In de tuin bevindt zich een regenwaterkelder (ca. 3mᵌ), welke geleegd wordt via een drainage systeem in de tuin. Een extra leiding is aangelegd naar de techniekruimte om dit regenwater binnenshuis te gebruiken (o.a. toilet).
 
Aan de overloop, met lichtkoepel grenzen vier slaapkamers en de badkamer, De royale “master bedroom” is gelegen aan de achterzijde van de woning en groot ca. 16m². De overige drie slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 14m², 13m² en 9m². De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van een zgn. frans balkon.
 
Vanaf de overloop bereikt u de ruime geheel betegelde badkamer, welke is voorzien van een kunststof ligbad, een douche met cabine, dubbele wastafelcombinatie met meubel en zwevend toilet met Geberit inbouwreservoir. Zowel bij ligbad als douche, Grohe kranen.

De Omgeving

Centraal in Midden-Limburg, tussen centrum steden Roermond en Weert, tussen de Peel en de Maas én grenzend aan België, ligt de grote plattelandsgemeente Leudal. De gemeente is op 1 januari 2007 ontstaan na een fusie van de voormalige gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer. De gemeente Leudal telt bijna 37.000 inwoners en bestaat uit devolgende 16 dorpskernen: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. De Gemeente Leudal heeft zo’n 36.800 inwoners, waarvan 4.200 inwoners woonachtig zijn in Roggel. Roggel kent een rijke historie die tot uiting komt in mooie molens, o.a. de St. Petrusmolen uit 1901 en de St. Petruskerk uit 1447. Roggel heeft de natuurliefhebber veel te bieden. Het prachtige natuurgebied het Leudal, waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is bijzonder in trek bij recreanten. Kenmerkend voor Roggel is de uitermate centrale ligging ten opzichte van Roermond, Weert en Venlo. Diverse uitvalwegen zoals de N273 (Venlo-Maaseik), de N280 (Roermond-Weert), de A 2 (Eindhoven-Maastricht) en de A-73 (Nijmegen - Roermond) zijn binnen 15 autominuten te bereiken. Roggel staat bekend als een dorp met een bloeiend verenigingsleven. Recreatiepark 'De Leistert', met zijn zwembaden, speeltuin, camping en manege is zeer geliefd bij zowel inwoners als toeristen. En natuurlijk mogen we het natuurgebied 'Leudal' niet vergeten, dat op een steenworp afstand van Reppelveld ligt en waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de mooie natuur.

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro