Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Schoolstraat 18 GRATHEM

Altijd al een bar in de woonkamer willen hebben, dan is dit uw gelegenheid! Café Oad Grathem is nu nog een gezellig bruin café, doch kan na een bestemmingswijziging dienen als woonhuis met een unieke entree als woonkamer. Het huidige café beschikt over een authentieke bar in hoekopstelling, aparte toiletruimtes, keuken, bijkeuken, terras & tuin, bijgebouw en meerdere privé parkeerplaatsen. Vanuit de privé entree is het souterrain bereikbaar en de verdieping met twee slaapkamers, badkamer en de huidige woonkamer.

Beschrijving

De ingang van het huidige café is aan de Schoolstraat gelegen, met direct ernaast meerdere privé parkeerplaatsen. Via een entree bereikt u de huidige horeca gelegenheid. In het café bevindt zich, een fraaie bar, een airco installatie, groot scherm met beamer en een open diskjockey ruimte. Wie zou dat niet in zijn woonkamer willen hebben? Twee gescheiden toiletruimtes (dames/heren) zijn direct bereikbaar vanuit het café. De horeca gelegenheid beschikt over een gezellig terras, dat aan de doorgaande weg is gelegen.
 
De gesloten keuken is achter de bar gelegen en voorzien van een aanrecht met diverse inbouwapparatuur (elektrische kookplaat/oven, koelkast en afzuigkap). In de keuken treft u een trapkast/voorraadkast aan. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met diverse witgoedaansluitingen. Het terras, de buiten berging en de tuin bereikt u vanuit de bijkeuken. De entree van de woning is aan de voorzijde van het object gelegen. Hal met meterkast en toegang tot de kelder (thans in gebruik als opslag en technische ruimte voor de tap-Installatie).
 
Verdieping 1
Overloop met toegang tot badkamer, twee slaapkamers en de woonkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, alsmede ook een grote opbergkast op de overloop. Een van de slaapkamers is thans in gebruik als kantoor. Geheel betegelde badkamer met vaste wastafel, toilet, ligbad/ douche.
 
Verdieping 2
De tweede verdieping is middels een vlizo trap bereikbaar. Thans ingericht bergzolder met opstelling van de Cv ketel.
 
Koper zal een procedure moeten starten tot wijziging bestemming. De gemeente heeft aangegeven mee te willen werken aan de bestemmingswijziging, dit is echter geen garantie dat de bestemming gewijzigd kan worden.

De Omgeving

In de woonkern Grathem staat een monumentale kerk met een laat-romaanse mergelstenen toren uit de 13e eeuw. De oude kern Grathem is bijzonder fraai en wordt daarom getypeerd als de "parel" van de gemeente. De gerestaureerde wa-termolen is zeer zeker een bezoek waard. Daarnaast staan er 2 kastelen in Grathem, kasteel Ten Hove en kasteel Groot Buggenum. Grathem is een van de kerkdorpen van de ge-meente Leudal, die vanaf januari 2007 als nieuwe fusie gemeente actief is. Ideaal voor de natuurliefhebber. Leudal heeft zo’n 36.800 inwoners, waarvan 2.300 inwoners woonachtig zijn in Grathem. De parel van de maasplassen, de Boschmolenplas ligt op loopafstand. Kenmerkend voor Grathem is de uitermate centrale ligging ten opzichte van Roermond, Weert en Venlo. Diverse uitvalwegen zoals de N273 (Venlo-Maaseik), de N280 (Roermond-Weert), de A 2 (Eindhoven-Maastricht) en de A-73 (Nijmegen - Roermond) zijn goed te bereiken.

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro