Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Kloosterstraat 31 HEYTHUYSEN

Nabij het centrum van Heythuysen ligt deze vrijstaande woning met een aanbouw voor multifunctioneel gebruik en een separate ruimte met een eigen entree en twee overdekte parkeerplaatsen.
 
De woning is ingedeeld met o.a. een sfeervolle woonkamer, open keuken, bijkeuken, aanbouw en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping treft u maar liefst 4 slaapkamers aan. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap.
 

Beschrijving

Vanuit de hal met tegelvloer zijn de woonkamer en de eerste verdieping bereikbaar. Meterkast met diverse zekering groepen, aardlekschakelaars en glasvezel aansluiting. Sfeervolle, ruime lichte woonkamer, welke voorzien is van een houten parketvloer, een schouw met open haard waar een kachel voor is geplaatst (allesbrander is ter overname) en een royale erker. Vanuit de woonkamer is de achterliggende multifunctionele ruimte bereikbaar, welke bijna geheel is voorzien van raampartijen. Deze ruimte is thans in gebruik als werkkamer.
 
L-vormige keuken opstelling met zicht op de tuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, elektrische hete luchtoven, koelkast, magnetron, spoelunit en close inboiler. Vanuit de keuken is de betegelde provisiekelder bereikbaar. Badkamer met Whirlpool ligbad, douche en vaste wastafel. Het geheel betegelde toilet met fonteintje is vanuit de bijkeuken bereikbaar. Bijkeuken met aansluitingen van o.a. wasmachine en opstand van de Cv-ketel.
 
Op het zuiden gelegen achtertuin met terras en een vrije achterom. Vanuit de achtertuin is de separate ruimte bereikbaar. Deze is vanaf de openbare weg eveneens bereikbaar vanuit de zijstraat (Oude Meer). Twee overdekte privé parkeerplaatsen behoren hierbij. Een ideale ruimte geschikt voor veel doeleinden!
 
Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers waarvan meerdere met vaste wastafel en muurkasten. De tweede verdieping is te bereiken middels een vlizotrap en geschikt als o.a. ruime bergzolder.

 

De Omgeving

Deze woning is gelegen in Leudal. Leudal is tevens de naar van een natuurgebied, dit natuurgebied van zo'n 900 ha. is een zeer populair wandelgebied en wordt onder andere aangedaan door het Peellandpad, maar er zijn ook veel kortere wandelroutes te vinden.
Deze routes beginnen vlakbij. Het gebied kent een uitgebreide en variërende historie. Verder lopen er ruiterpaden door het gebied en fietspaden als onderdeel van het fietsroutenetwerk. Kortom; een mooie en zeer aantrekkelijke regio waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en recreë-ren en van waaruit u de hele provincie Limburg van Venlo tot Maastricht binnen handbereik heeft. In slechts 15 autominuten begeeft u zich op de meest toegankelijke wegontsluitingen.
  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro