Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Op den Toum 85 Haelen

Op zoek naar een ruime halfvrijstaande woning met vrije achterom?
 
Dan is dit uw nieuwe woning!
 
De woning is door de jaren heen gemoderniseerd en beschikt over veel leefruimte. Ruime woonkamer, ingerichte open keuken, separate eetkamer, bijkeuken en een slaap /werkkamer op de begane grond. Het hele perceel is maar liefst 256 m². Onderhoudsvriendelijke tuin, mooie en gezellige terras overkapping en een houten tuinhuis. De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en in gebruik als bergzolder.
 
Haelen is gelegen op enkele autominuten van de A2, de A73, de steden Roermond / Weert. Eindhoven en Maastricht zijn in ca. 30 autominuten bereikbaar.

Beschrijving

De woning beschikt over een overdekte buiten entree. De begane grond is grotendeels uitgevoerd met een lichte tegelvoer met vloerverwarming in eetkamer en bijkeuken. Vanuit de hal bereikt u het toilet en de meterkast. Geheel betegeld toilet met fonteintje en een zwevend closet met een Geberit duo– inbouwreservoir. Ruime en lichte woonkamer met loopdeur naar het overdekte terras en de tuin. De woonkamer beschikt over een zgn. trapkast. Een gezellige separate eetkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer. Vanuit de sfeervolle eetkamer is de huidig ingerichte slaapkamer bereikbaar. Deze is gesitueerd aan de voorzijde van de woning met loopdeur naar buiten en zodoende ook zeer geschikt als werkkamer om bijvoorbeeld een beroep aan huis uit te oefenen.
 
De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken beschikt over twee werkbladen en is voorzien van diverse apparatuur, te weten een 4-pits gascomfort, een Rvs schouwmodel afzuigkap, een geïntrigeerde vaatwasser en koelkast. In de bijkeuken treft u een tweede L-vormige keukenopstelling aan en tevens de aansluitingen t.b.v. diverse witgoed apparatuur.
 
De achtertuin is voorzien van een fraaie terrasoverkapping met televisie aansluiting en een houten tuinhuis. De vrije achterom is natuurlijk een pluspunt van deze woning, alsmede de grootte van de achtertuin.
 
Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De badkamer is ingericht met een hoekligbad met douchescherm, een tweede zwevend closet met Geberit duo- inbouwreservoir, een badkamermeubel met vaste wastafel en een design radiator.
 
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Een van deze drie slaapkamers is thans ingericht als garderobe kamer. De tweede verdieping is vanaf de overloop te bereiken middels een vlizotrap en in gebruikt als bergzolder.

De Omgeving

Centraal in Midden-Limburg, tussen centrum steden Roermond en Weert, tussen de Peel en de Maas én grenzend aan België, ligt de grote platte-landsgemeente Leudal. De gemeente is op 1 januari 2007 ontstaan na een fusie van de voormalige gemeenten Haelen,Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer. De gemeente Leudal telt bijna 37.000 inwoners en bestaat uit de volgende 16 dorpskernen: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. De Gemeente Leudal heeft zo’n 36.800 inwoners, waarvan 4.319 inwoners woonachtig zijn in Haelen. Haelen kent een rijke historie, die tot uiting komt in mooie kastelen, oude hoevesen water- en windmolens. Haelen heeft de natuurliefhebber veel te bieden. Het prachtige natuurgebied het Leudal waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is bijzonder in trek bij recreanten. Kenmerkend voor Haelen is de uitermate centrale ligging ten opzichte van Roermond, Weert en Venlo. Diverse uitvalwegen zoals de N273 (Venlo-Maaseik), de N280 (Roermond-Weert), de A2.

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro