Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Reppelveld Kavel 2

UNIEKE KANS OM UW DROOMVILLA TE REALISEREN IN EEN PRACHTIGE GROENE WOONOMGEVING. 

De tuin is gelegen op het Zuiden. 

Beschrijving

Deze schitterende bouwkavel, groot maar liefst ca. 994 m², ligt op een mooie locatie aan de rand van het nieuwbouwplan Reppelveld te Roggel. 
De frontbreedte is ca. 26,96 meter en de diepte van de kavel is ca. 36,85 meter. 

Ligging bouwkavel 2 
De bouwkavel is gelegen aan de Schrijnwerkerstraat. 
Uitstekende locatie, aangezien deze bouwkavel is gelegen nabij de uitvalswegen van Roggel richting Helden / Meijel en aan de rand van dit prachtige nieuwbouwplan. 

Bijzonderheden bouwkavel 2 
- oppervlakte per kavel is ca. 994 m²; 
- frontbreedte is ca. 26,96 meter en diepte is ca. 36,85 meter; 
- de tuin is gelegen op het zuiden; 
- kosten voor sonderingsonderzoeken en nutsvoorziening aansluitingen zijn voor rekening van koper; 
- de koper is vrij in de keuze van architect en aannemer. 

Algemeen: 
Er worden maximaal 3 ontbindende voorwaarden opgenomen in de koopakte, namelijk: 
-onder voorbehoud van financiering; 
-onder voorbehoud van het verkrijgen van een bouwvergunning, waarbij de aanvraag wel moet voldoen aan de voorschriften van het bestemmingsplan Reppelveld; 
-verkoop eigen woning. 

Kijk ook naar de brede frontkavel gelegen aan de Coppelweide te Roggel. Deze kavel heeft maart liefst een frontbreedte van 36,5 meter.

De Omgeving

Centraal in Midden-Limburg, tussen centrum steden Roermond en Weert, tussen de Peel en de Maas én grenzend aan België, ligt de grote plattelandsgemeente Leudal. De gemeente is op 1 januari 2007 ontstaan na een fusie van de voormalige gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer. De gemeente Leudal telt bijna 37.000 inwoners en bestaat uit de volgende 16 dorpskernen: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. De Gemeente Leudal heeft zo’n 36.800 inwoners, waarvan 4.200 inwoners woonachtig zijn in Roggel. Roggel kent een rijke historie die tot uiting komt in mooie molens, o.a. de St. Petrusmolen uit 1901 en de St. Petruskerk uit 1447. Roggel heeft de natuurliefhebber veel te bieden. Het prachtige natuurgebied het Leudal, waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is bijzonder in trek bij recreanten. Kenmerkend voor Roggel is de uitermate centrale ligging ten opzichte van Roermond, Weert en Venlo. Diverse uitvalwegen zoals de N273 (Venlo-Maaseik), de N280 (Roermond-Weert), de A 2 (Eindhoven-Maastricht) en de A-73 (Nijmegen - Roermond) zijn binnen 15 autominuten te bereiken./o:p>

Roggel staat bekend als een dorp met een bloeiend verenigingsleven. Recreatiepark 'De Leistert', met zijn zwembaden, speeltuin, camping en manege is zeer geliefd bij zowel inwoners als toeristen. En natuurlijk mogen we het natuurgebied 'Leudal' niet vergeten, dat op een steenworp afstand van Reppelveld ligt en waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de mooie natuur.

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro