Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Horstpeel 30 Heibloem

Ben je al een tijdje op zoek naar een geschikte woning, maar wil het tot nu toe niet lukken?

 

Dan wordt het wachten beloont, want deze instapklare woning is misschien wel precies waar jij op hebt gewacht. Hier vind je een fijne woon-, eetkamer, een open keuken voorzien van diverse apparatuur, drie slaapkamers, een badkamer en een grote zolder.

 

Heibloem is gelegen op enkele autominuten van de A2, de A73, de steden Roermond / Weert.  Eindhoven en Maastricht zijn in ca. 30 autominuten bereikbaar.

 

Beschrijving

De woning beschikt over een onderhoudsvriendelijke voortuin.

 

In de doodlopende straat en in de nabijheid van de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 

De begane grond is grotendeels uitgevoerd met een lichte laminaatvloer. Vanuit de hal bereikt u het toilet en de meterkast. De technische elektra installatie is vernieuwd en zeer uitgebreid. Glasvezelaansluiting is aanwezig. Gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje en een closet. Ruime en lichte woonkamer met loopdeur naar het terras en de tuin. De woonkamer beschikt over een zgn. trapkast. De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken beschikt over een werkblad met spoelunit en is voorzien van diverse apparatuur, te weten een 4-pits gascomfort, een afzuigkap en inbouw stoomoven (AEG). Ter overname zijn de vrijstaande vaatwasser en koel/vries-combinatie.

 

De achtertuin is voorzien van een terras, gazon en een gemetselde buitenberging.

 

In de gemetselde buitenberging zijn diverse stroomvoorzieningen aanwezig, onder andere ten behoeve van de buitenverlichting. Een elektrisch zonnescherm behoort bij deze woning. De woning beschikt tevens over een vrije achterom.

 

De gehele eerste verdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer m.u.v. de badkamer. Vanaf de overloop bereikt u de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 12 m², 11 m² en 6 m². Op de slaapkamers zijn voldoende elektra en UTP aansluitingen. De badkamer is voorzien van een douche en vaste wastafel. Wasmachine- en drogeraansluitingen zijn tevens hier aanwezig. Een Velux dakraam zorgt voor voldoende daglicht.

 

De royale tweede verdieping is thans ingericht als bergzolder en middels een vlizotrap bereikbaar. Een ruime vierde slaapkamer en een vaste trap kunnen hier eenvoudig worden gerealiseerd. 

De Omgeving

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro