Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Kloosterstraat 84c Heythuysen

Op zoek naar een levensloopbestendige ruime woning? 
 
De woorden modern, hoogwaardige afwerking, eigentijds typeren deze vrijstaande woning met o.a. slaapkamer en badkamer op de begane grond. 
 
Naast totaal vier slaapkamers en een zéér ruime garage is deze met zorg bewoonde woning uitgevoerd met een volop lichtinval biedende woonkamer met  design haard. Ruime en luxe uitgevoerde woonkeuken, een bijkeuken en twee  modern uitgevoerde badkamers, o.a. met ligbad, wastafels en beiden met een  royale inloopdouche. De op het zonnige zuidoosten gelegen achtertuin, met vrije achterom, is onderhoudsarm en voorzien van een prachtig overdekt terras. 

Beschrijving

Via de oprit bereikt u  garage, carport en de overdekte entree. 
 
De begane grond is voorzien van een fraaie tegelvloer met  grotendeels vloerverwarming. In de hal bevinden zich de toegangsdeuren tot de ruime inpandige garage met hobbyruimte, de slaapkamer, de uitgebreide meterkast en het fraaie trappenhuis. 
 
Een volledig betegelde en nette toiletruimte, uitgerust met een wandcloset, Geberit duo inbouwreservoir, fonteintje en mechanische ventilatie is ook vanuit de hal bereikbaar. 
 
 
De woonkamer en eetkamer zijn zeer licht te noemen door de aanwezigheid van diverse raampartijen in zowel voor –zij als achtergevel. Tevens zijn in de achtergevel meerdere tuindeuren aanwezig, waardoor u optimaal kunt genieten van het aangrenzende terras en de tuin. De design gashaard zorgt voor een warm genot in de woonkamer. 
 
 
Aan de achterzijde van de woning ligt de royaal verscholen woonkeuken met optimaal tuincontact en tuindeur. Deze woonkeuken is voorzien van een handgemaakte L-vormige eikenhouten keuken met brede vol houten lades, granieten aanrechtblad en achterwanden. Er is diverse hoogwaardige inbouwapparatuur aanwezig, te weten een gascomfort met wokbrander, afzuigkap, koelkast en een heteluchtoven. Aangrenzend aan de woonkeuken treft u de zgn. bijkeuken aan met een schuifkastenwand. Vanuit de bijkeuken zijn tevens het terras en de tuin bereikbaar. 
 
 
Vanuit de centraal gelegen hal is de ruime slaapkamer en de aangrenzende badkamer bereikbaar. Een fraaie inloopkast completeert deze slaapkamer. begane grond Badkamer met een ruime inloopdouche, vaste wastafel met badkamermeubel en Grohe kranen. 
 
 
Vanaf de overloop bereikt u o.a. de ruime geheel betegelde badkamer met vloerverwarming. Deze is uitgerust met een vrijstaand kunststof ligbad, ruime inloopdouche, wastafel en een wandcloset met een Geberit duo inbouwreservoir.  Op de eerste verdieping bevinden zich tevens drie ruime slaapkamers. 
 
De tweede verdieping is vanaf de overloop bereikbaar middels een vlizotrap en is ingericht als bergzolder. 
 
 
Aan de achterzijde van de woning, ter plaatse van de woonkamer en de woonkeuken, is een fraai overdekt terras met een leisteen vloer. De achtertuin is voorzien van meerdere terrassen, gazon, diverse groenborders en beplanting, elektra- en wateraansluitingen. De tuin is tevens bereikbaar via de afsluitbare dubbele poort, waardoor er een vrije achterom is gecreëerd.

De Omgeving

Deze bijzonder mooie woning is gelegen in
‘Het Leudal’. Dit natuurgebied van zo'n 900 ha. is een zeer populair wandelgebied en wordt onder andere aangedaan door het Peellandpad, maar er zijn ook veel kortere wandelroutes te vinden.
Deze routes beginnen vlakbij. Het gebied kent een uitgebreide en variërende historie. Verder lopen er ruiterpaden door het gebied en fietspa-den als onderdeel van het fietsroutenetwerk. Kortom; een mooie en zeer aantrekkelijke regio waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en recreë-ren en van waaruit u de hele provincie Limburg van Venlo tot Maastricht binnen handbereik heeft. In slechts 15 autominuten begeeft u zich op de meest toegankelijke wegontsluitingen.
  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro