Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Schuttersdreef 76 Heythuysen

Wat een verrassing als je deze woning binnen stapt!
 
Door de uitbouw aan de achterzijde heb je een heerlijke ruime woonkamer met 
moderne open keuken. De woning is geheel gemoderniseerd, o.a. met de aanbouw, een prachtige tegelvloer  op de begane grond met vloerverwarming, keuken, bijkeuken en het toilet.  Het overdekte terras en de tuin zijn bereikbaar vanuit de woonkamer en de  bijkeuken. De woning beschikt over een vrije achterom.  Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De moderne  badkamer is voorzien van een inloopdouche, hangend closet, design radiator en een dubbele vaste wastafel met meubel. De tweede verdieping is thans ingericht als bergzolder en te bereiken middels een vlizotrap. Het creëren van een vaste trap behoort tot de mogelijkheden. De afwerking van deze woning is modern en daardoor is deze woning instapklaar! 
 
Gebruiksoppervlakte wonen: 97 m² 
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 21 m² 
Gebouw gebonden buiten ruimte: 16 m² 
Bruto vloeroppervlakte woning: 156 m² 
Bruto inhoud woning: 418 m. 
Perceel oppervlakte: 170 m² 

Beschrijving

Overdekte buiten entree. In de hal bevindt zich de vernieuwde meterkast welke voorzien is van meerde elektra groepen (automaat zekeringen), glasvezelaansluiting, de gasmeter en de watermeter. Vanuit de hal is de woonkamer en de open keuken bereikbaar. In de hal welke opgang 
biedt naar de verdieping is het geheel vernieuwde toilet gelegen. Dit is voorzien van een hangend closet met Geberit duo inbouwreservoir en fonteintje. De wanden zijn deels betegeld. 
 
De woonkamer is uitgebreid met een aanbouw met lichtkoepel en dimbare inbouwspots. Vanuit de woonkamer is het overdekte terras bereikbaar middels twee openslaande tuindeuren. Aan de voorzijde van de woning ligt de open keuken. De keuken is voorzien van een L-vormige keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur, te weten een 5 pits gascomfort met wokbrander, een vlakscherm afzuigkap, een koelkast, een spoelunit en een combimagnetron oven. 
 
De achtertuin is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de bijkeuken bereikbaar. In de bijkeuken treft u een keukenblok aan alsmede de aansluitingen voor diverse witgoed apparatuur. De tuin beschikt over een vrije achterom, een buitenberging en een overdekt terras met inbouwspots. 
 
Vanaf de overloop bereikt u de geheel betegelde badkamer. Deze is uitgerust met een inloopdouche, dubbele vaste wastafel met meubel, een wandcloset met een Geberit duo inbouwreservoir en een design radiator. Op de eerste verdieping bevinden zich tevens drie slaapkamers. De tweede verdieping is vanaf de overloop bereikbaar middels een vlizotrap en is ingericht als bergzolder. Hier bevinden zich de Cvketel en het unit van de mechanische ventilatie. Een vaste trap vervaardigen is mogelijk, waardoor een extra slaapkamer kan worden gecreëerd. 
 
Object gegevens 
. Bouwjaar pand: 1985 
. Isolatie: dak, spouwmuur en vloerisolatie 
. Beglazing: dubbele beglazing 
. Kozijnen: hout 
. CV installatie: Vailliant 
. Warmwatervoorziening: via Cv-ketel 
. Glasvezelaansluiting: aanwezig 
. Vloerverwarming: begane grond woonkamer en keuken 
. Energielabel: D 
. Gebruiksoppervlakte wonen: 97 m² 
. Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 21 m² 
. Gebouw gebonden buiten ruimte: 16 m² 
. Bruto vloeroppervlak woning: 156 m² 
. Bruto inhoud woning: 418 m. 
. Perceel oppervlakte: 170 m² 

De Omgeving

Deze bijzonder mooie woning is gelegen in ‘Het Leudal’. Dit natuurgebied van zo'n 900 ha. is een zeer populair wandelgebied en wordt onder andere aangedaan door het Peellandpad, maar er zijn ook veel kortere wandelroutes te vinden.
Deze routes beginnen vlakbij. Het gebied kent een uitgebreide en variërende historie. Verder lopen er ruiterpaden door het gebied en fietspaden als onderdeel van het fietsroutenetwerk. Kortom; een mooie en zeer aantrekkelijke regio waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en recreëren en van waaruit u de hele provincie Limburg van Venlo tot Maastricht binnen handbereik heeft. In slechts 15 autominuten begeeft u zich op de meest toegankelijke wegontsluitingen.
  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro