Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Limbrichterweg 54 Sittard

INSTAPKLARE, FIJNE STARTERS GEZINSWONING! 
 
Gemoderniseerde woning met luxe keuken voorzien van diverse apparatuur, woonkamer met schuifdeur naar terras en tuin, kelder, drie slaapkamers, een prachtige luxe badkamer, een ruime tuin, berging  en vrije achterom. 
 

Beschrijving

Souterrain: 
Provisiekelder (ca. 8 m2) met standplaats CV (AWB, bouwjaar ca. 2001. 
 
Begane grond 
In de entree zijn de meterkast (5 groepen) en het toilet (zwevend) gesitueerd. De ruime woonkamer (ca. 6,20 m x 3,50 m) is voorzien van een laminaatvloer en middels openslaande tuindeuren is het terras en de tuin bereikbaar. De open keuken is uitgevoerd als een hoekopstelling en voorzien van diverse apparratuur, te weten een keramische kookplaat, een afzuigkap, een oven, een combi-oven een koelkast en een vaatwasser. 
 
Buitengedeelte 
De tuin is ca. 9,50 m diep en op het zuiden gelegen. Het hele jaar door een optimale bezonning. Een stenen tuinhuis (ca. 10 m2) biedt mogelijkheden voor opslag en hobby. De tuin is achterom toegankelijk. 
 
Verdieping 
De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een vaste wastafel. De twee grootste slaapkamers zijn beiden ongeveer even groot, ca. 3,00 m x 3,45 m. Slaapkamer 3 meet ca. 2,15 m x 1,95 m. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. 
 
OBJECT GEGEVENS 
. Bouwjaar: 1968 
. Beglazing: dubbele beglazing 
. Kozijnen: grotendeels kunststof 
. Rolluiken: grotendeels 
. Energielabel: C 
. Rolluiken: grotendeels gehele woning 
. Inhoud: ca. 270 m³ 
. Woonoppervlakte: ca. 76 m² 
. Perceeloppervlakte: 135 m² 

De Omgeving

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro