Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Burgemeester Geurtslaan 13 Heythuysen

INSTAPKLARE RUIME TWEE ONDER EEN KAP WONING


In de fijne en gewilde woonwijk “Bevelanden” ligt deze fraaie twee-onder-één kapwoning met garage. Deze jonge woning is gelegen in een ruim opgezette nieuwbouwwijk aan de rand van Heythuysen.

 

Wat kunt u zoal bij deze woning verwachten:
- Prachtige uitbouw met lichtstraat
- Luxe keuken (2019)
- Badkamer met inloopdouche en tweede toilet
- 3 slaapkamers op de eerste verdieping
- Ruime tweede verdieping
- Inpandige garage / berging (2019-2020)
- Terrasoverkapping (2019-2020)
- Aangelegde tuin, tuinhuis / berging met overkapping (2019-2020)
- Voorbereidingen getroffen voor een carport te realiseren

 

Deze woning is in 2014 gebouwd, waarna in 2019-2020 de woning o.a. aan de achterzijde is uitgebouwd. Door de ruime opzet en de uitstekende onderhoudstoestand is de woning voor meerdere doelgroepen geschikt. Op de begane grond bevinden zich onder andere de woonkamer met uitbouw, keuken en inpandige garage. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De 2e verdieping is thans ingericht als bergzolder en te bereikenmiddels een vaste trap. Een vierde slaapkamer is hier eenvoudig te creëren.

 

De uitvalswegen naar o.a. Eindhoven, Weert en Roermond zijn snel bereikbaar en de voorzieningen, zoals supermarkt, basisschool, sportpark en huisarts liggen op loop-/fietsafstand.

Beschrijving

De begane grond is geheel voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming (ook in de garage). Hal met uitgebreide meterkast (10 groepen, twee aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting), toilet en trapopgang naar de eerste verdieping.Deels betegeld toilet, uitgerust met een Sphinx wandcloset, een duo Geberit inbouwreservoir en een fonteintje.

 

Vanuit de hal bereikt u de ruime en vooral lichte woonkamer met erker. De verscholen open keuken bevindt zich aan de achterzijde van deze woning. Met recht mogen wij dit een leefkeuken noemen vanwege de aanbouw, welke voorzien is van een fraaie lichtstraat. Het zitgedeelte is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Een trapkast dient als extra voorraadruimte. Middels openslaande deuren zijn het mooie overdekte terras en de tuin bereikbaar. De totale oppervlakte van de living is ca. 57 m². De totale diepte van de woonkamer is maar liefst 12,25 m. In de aanbouw bevindt zich een prachtige lichtstraat. Hierdoor kunt u optimaal genieten van voldoende daglicht.

 

De verscholen open keuken, welke een L-vormige opstelling heeft is voorzien van een mooi houtlook aanrechtblad en o.a. brede lades met soft close. In de keuken bevindt zich aan inbouwapparatuur een inductie koopplaat, een Rvs schouwmodel afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een combimagnetron oven en het spoelunit. Vanuit de keuken is de inpandige garage te bereiken.

 

De inpandige garage is vanuit de oprit te bereiken middels dubbele openslaande deuren. De garage is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, kleine keukenopstand met wateraansluitingen en diverse witgoedaansluitingen.In de garage bevindt zich tevens een deur naar de achtertuin. Vanuit de leefkeuken zijn middels openslaande deuren het terras, de achtertuin en het houten tuinhuis / berging bereikbaar. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en beschikt over o.a. een ruim overdekt terras met inbouwspots. Het houten tuinhuis / berging beschikt tevens over een extra overkapping.

 

De gehele verdieping is afgewerkt met een prachtige laminaatvloer m.u.v. de badkamer. Vanaf de ruime overloop bereikt u de slaapkamers en de badkamer. De “ouder” slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een breedte van ca. 5,10 meter en een lengte van ca. 3 meter, groot ca. 15m². De tweede slaapkamer heeft een breedte van ca. 2,90 meter en een lengte van ca. 4 meter, groot ca. 11,6m². De derde slaapkamer heeft een breedte van ca. 2,10 meter en een lengte van ca. 4 meter, groot ca. 8,4m². De badkamer is o.a. uitgerust met een vaste wastafel (inclusief meubel), een design radiator, een wandcloset met duo Geberit inbouwreservoir en een ruime inloopdouche.

 

De tweede verdieping is bereikbaar d.m.v. een vaste trap. De gehele verdieping, is eveneens uitgerust met een laminaatvloer. Op eenvoudige manier kan hier een vierde slaapkamer worden gecreëerd. De WTW-installatie, alsmede de Cv-combiketel, de opstand voor de droger en wasmachine treft u ook op deze verdieping aan.

 

De Omgeving

Deze bijzonder mooie woning is gelegen in ‘Het Leudal’. Dit natuurgebied van zo'n 900 ha. is een zeer populair wandelgebied en wordt onder andere aangedaan door het Peellandpad, maar er zijn ook veel kortere wandelroutes te vinden. Deze routes beginnen vlakbij. Het gebied kent een uitgebreide en variërende historie. Verder lopen er ruiterpaden door het gebied en fietspa-den als onderdeel van het fietsroutenetwerk. Kortom; een mooie en zeer aantrekkelijke regio waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en recreë-ren en van waaruit u de hele provincie Limburg van Venlo tot Maastricht binnen handbereik heeft. In slechts 15 autominuten begeeft u zich op de meest toegankelijke wegontsluitingen.
  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro