Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Pastoor van Crugtenlaan 14 Heythuysen

Op zoek naar een vrijstaande woning met veel mogelijkheden?

 

Inruil van een vrijstaande woning in het buitengebied van Heythuysen is bespreekbaar.

 

In de kern van Heythuysen, is dit ruime vrijstaand woonhuis gelegen met o.a. de mogelijkheid tot levensloopbestendig wonen.

 

De woning is de afgelopen jaren en recentelijk gemoderniseerd en o.a. voorzien van een ruime aanbouw. Op de begane grond beschikt deze woning over een multifunctionele ruimte welke thans in gebruik is als speelkamer, doch ook kan dienen als slaapkamer of kantoor aan huis. Lichte L-vormige woonkamer met aangrenzende ruime woonkeuken, bijkeuken en badkamer. Op de eerste verdieping treft u maar liefst vier slaapkamers aan. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap.

 

Twee privé parkeerplaatsen aan de voorzijde van de woning en een vrije achterom. De tuin is voorzien van gazon, terras, groot tuinhuis met overkapping en een klein tuinhuis.

 

In de directe omgeving van de woning zijn de belangrijkste dagelijkse voorzieningen aanwezig. Daarnaast is de woning op korte afstand van Roermond en Weert gelegen en gunstig gesitueerd ten opzichte van overige diverse uitvalswegen (A2 , A73 en A67).

Beschrijving

Hal met trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de meterkast, het toilet, de kelder en de multifunctionele ruimte. Uitgebreide vernieuwde meterkast met o.a. slimme meters. Op de gehele begane grond treft u grotendeels een tegelvoer met vloerverwarming aan met uitzondering van de hal, multifunctionele ruimte en de bijkeuken. Vanuit de hal is de kelder bereikbaar. Het betreft een provisiekelder met diverse witgoedaansluitingen, o.a. diepvries en koelkast. Aansluiting glasvezel en vloerverwarmingsunit aanwezig. Modern toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, een Villeroy & Boch zwevend closet met een Geberit duo inbouwreservoir. Middels een nieuw beklede trapopgang is de eerste verdieping bereikbaar.

 

Vanuit de hal is de multifunctionele ruimte bereikbaar. Thans is deze ruimte in gebruik als speelkamer, doch de ruimte kan ook ingericht worden t.b.v. kantoor aan huis of zelfs als slaapkamer. Met een slaapkamer en de reeds aanwezige badkamer op de begane grond, mogen wij dan spreken van een levensloopbestendige woning. Vanuit de multifunctionele ruimte is de woonkamer en de woonkeuken bereikbaar. Indien gewenst kan de woonkamer ook vanuit de hal bereikbaar worden gemaakt. Ruime lichte L-vormige woonkamer met strak afgewerkte wanden en plafond.

 

De woonkeuken is voorzien van dubbele openslaande tuindeuren en diverse raampartijen. Hierdoor mogen wij met recht spreken van een lichte, gezellige woonkeuken, waar geleefd, gewoond en gekookt wordt. De keukenopstelling is voorzien van diverse geïntegreerde inbouwapparatuur, te weten een 4 pits gascomfort, een Rvs schouwmodel afzuigkap, een koelkast, een combimagnetron en een spoelunit. Het kunststof aanrechtblad is aan het einde uitgerust met een vaste houten broodsnijplank. Vanuit de keuken is de bijkeuken en de badkamer bereikbaar. In de bijkeuken treft u o.a. de aansluitingen van de wasmachine en de droger aan.

 

Middels een moderne steigerhouten loftdeur is de badkamer bereikbaar. De recent gebouwde badkamer is voorzien van een zeer ruime inloopdouche met Hans Grohe douchset (regendouche en handdouche), badkamermeubel, vaste wastafel en een Villeroy & Boch zwevend closet met en een Geberit duo inbouwreservoir.

 

De achtertuin is gelegen op het Oosten. Zowel aan de rechter als aan de linkerzijde van de woning is tuin/terras aanwezig. De woning beschikt aan de voorzijde over privé parkeerplaatsen (t.b.v. 2 auto’s) en heeft zowel links als rechts een vrije achterom. In de tuin treft u twee houten tuinhuizen aan, waarvan een met overdekt terras en een extra buitenberging.

 

Vanuit de hal op de begane grond is de eerste verdieping bereikbaar. Hier treft u de overloop aan met toegang tot de 4 slaapkamers. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De tweede verdieping is middels een vlizo trap bereikbaar en ingericht als bergzolder (beplankt). Op deze verdieping treft u de opstand van de Cv-installatie aan.

 

De “ouder” slaapkamer is gelegen aan de rechter achterzijde van de woning en heeft een breedte van ca. 4,20 meter en een lengte van ca. 2,75 meter. De kinderslaapkamer gelegen aan de linker achterzijde van de woning heeft een breedte van ca. 3.20 meter en een lengte van ca. 2,75 meter. De tweede kinderslaapkamer is gelegen aan de rechter voorzijde van de woning en heeft een breedte van ca. 3,15 meter en een lengte van ca. 3,50 meter. De derde kinderslaapkamer is gelegen aan de linker voorzijde van de woning en heeft een breedte van 3,20 meter en een lengte van 2,50 meter. Deze kamer beschikt over een inbouw garderobekast.

 

De Omgeving

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro