Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Hoebensstraat 9 Nederweert

OP ZOEK NAAR IETS UNIEKS?


Altijd al vrij willen wonen? Vrij om te doen wat je wil.

 

Vrijstaande woning gelegen in het buitengebied van Nederweert met een riantegarage/werkplaats/berging, welke geschikt is voor meerdere doeleinden. Dit verrassende ruime woonhuis is gebouwd omstreeks 1957 en grotendeels gemoderniseerd. De woning beschikt over een lichte doorzon woonkamer met een sfeervolle houtkachel met speksteen. De aansluitende woonkeuken is ingericht met een L-vormige keukenopstelling. Bijkeuken, multifunctionele ruimte en kelder zijn eveneens aanwezig. Vanuit de woonkeuken is het terras en de riante tuin te bereiken. Garage met extra hoge dubbele sectionaalpoort. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en de geheel vernieuwde luxe badkamer met o.a. inloopdouche, ligbad, toilet etc.

 

De woning is gelegen in het buitengebied van Nederweert. Daarnaast is de woning op korte afstand van Someren, Helmond en Weert gelegen en gunstig gesitueerd ten opzichte van overige diverse uitvalswegen (A2 en A67).

Beschrijving

Overdekte buiten entree. Hal met prachtige trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de meterkast en de woonkamer. Uitgebreide meterkast met o.a. krachtstroom (keuken en garage/werkplaats) en glasvezelaansluiting. Op de begane grond treft u een tegelvloer aan met in het woongedeelte vloerverwarming. De moderne trap met Rvs leuning is onlangs geheel gerenoveerd. Het geheel betegelde ruime toilet is uitgerust met een staand closet, een fonteintje en natuurlijke ventilatie.

 

Vanuit de hal bereikt u de ruime woonkamer. Door de vele raampartijen, zowel aan de voorzijde van de woning als aan de zijkant, mogen wij hier met recht spreken van een zeer lichte living. Het zitgedeelte bevindtzich aan de voorzijde. Hier treft u de houtkachel met speksteen aan. Vanuit dit zitgedeelte heeft u een vrij uitzicht over de weilanden tot in de kern van Nederweert. Het eetgedeelte is aan de achterzijde van de woonkamer gesitueerd. Thans is dit ingericht als speelruimte voor de kinderen.

 

Vanuit de woonkamer bereikt u de woonkeuken waar geleefd, gewoond en gekookt wordt. Middels twee openslaande tuindeuren bereikt u het aangrenzende overdekte terras en de tuin. De L-vormige keukenopstelling is voorzien van diverse geïntegreerde inbouwapparatuur, te weten een ATAG inductie kookplaat, een Bosch afzuigkap, een koelkast, een Sharp combimagnetron, een Bosch vaatwasser en een 1,5 spoelunit. Vanuit de keuken is de multifunctionele ruimte te bereiken. Deze kan dienen als speelkamer of kantoor. Vanuit deze ruimte is de gesloten Cv-ruimte bereikbaar. Aangrenzend aan de keuken treft u de bijkeuken aan, met opstelling van diverse witgoedapparatuur (wasmachine, droger etc.) en een tweede keukenopstelling. De kelder bereikt u vanuit de bijkeuken en is ingericht als provisie kelder.

 

De ruime tuin is gericht op het noorden en de terrasoverkapping op het westen. Door de afmetingen van de tuin kunt u de hele dag genieten van de zon. De achtertuin is te bereiken via de vrije achterom, welke afsluitbaar is middels een poort. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een kippenhok. De ruime garage/werkplaats/berging (gemiddelde breedte ca. 7,00m en totale lengte van ca. 17,85m) is uitgerust met een dubbele elektrische sectionaalpoort (extra hoog), een toilet, een vliering, krachtroomaansluiting en is te scheiden middels een rolpoort. Het verharde gedeelte van de tuin achter de garage is middels een poort, zowel vanuit de tuin als vanuit de garage te bereiken. Via een loopdeur aan de voorzijde van de garage/berging bereikt u een aparte ruimte.

 

Vanuit de hal op de begane grond is de eerste verdieping bereikbaar. Hier treft u de overloop met toegang tot de drie slaapkamers, de garderoberuimte met Velux dakraam en de badkamer aan. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer, m.u.v. de badkamer. De tweede verdieping is middels een mangat bereikbaar.

 

Of u nu snel wilt douchen of lekker langdurig in het bad wilt liggen, alles is mogelijk in deze zeer ruime vernieuwde badkamer. U treft een duo kunststof ligbad, een dubbele vaste wastafel met meubel, een ruime inloopdouche met rainshower en inbouwkraan aan. De designradiator en een zwevend closet met inbouwreservoir completeren deze prachtige badkamer tot een unieke relaxruimte in deze woning.

 

De “ouder” slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een breedte van ca. 3,75m en een lengte van ca. 3,95m, groot ca. 14,80 m². Aangrenzend aan deze slaapkamer treft u de babykamer aan en heeft een breedte van ca. 2,85m en een lengte van ca. 3,95m, groot ca. 11,25 m². Aan de voorzijde van de woning treft u twee kinderslaapkamers aan. Deze hebben respectievelijk afmetingen van breedte van ca. 2,75 m en een lengte van ca. 2,85 m, groot ca. 7,80 m² en breedte van ca. 2,90m en een lengte van ca.2,85 m, groot ca. 8,25 m².

De Omgeving

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro