Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Kavel 2.26 Reppelstraat

Kavel gelegen in het uitbreidingsplan "Reppelveld". Deze kavel is geschikt voor bebouwing van 1 vrijstaande woning welke binnen de contouren van het beeldkwaliteitsplan moet passen. U bent geheel vrij in uw keuze voor een architect en aannemer.

Beschrijving

BUITENGEWOON VRIJ WONEN EN UW WONING GEHEEL NAAR EIGEN WENS ONTWERPEN EN LATEN BOUWEN. DAT KAN IN HET NIEUWBOUWPLAN “REPPELVELD’’ AAN DE RAND VAN ROGGEL!

 

Woonwijk Reppelveld  ligt aan de rand van Roggel direct in de nabijheid van diverse natuurgebieden. Een prachtig en uniek gebied om te wonen. 

In Reppelveld vind je de rust en een groene ruim opgezette woonwijk vormt het hart van de wijk. Een ontspannen woonomgeving met fraaie woningen. Kinderen spelen hier nog rustig en veilig buiten en kunnen zich naar hartenlust uitleven in de rijke natuur. Heeft u even behoefte aan cultuur en de levendigheid van een stad? U bent binnen 15 minuten in de binnenstad van Roermond of Weert. 

Roggel ligt in een prachtige, groene omgeving met talloze mogelijkheden voor ontspanning, sport en allerlei outdoor activiteiten. Ook faciliteiten voor de dagelijkse voorzieningen zijn volop aanwezig. Verschillende kleine- en grotere winkelcentra en een gevarieerd aanbod scholen zijn in een straal van minder dan tien autominuten aanwezig. 

Samen met de architect stelt u een programma van eisen op en onderzoekt u de juiste plek voor uw toekomstige huis. Uw architect vertaalt uw wensen in globale schetsen en bespreekt deze met u en de Gemeente Leudal. 
Gezamenlijk met uw architect komt u, op basis van het beeldkwaliteitsplan en binnen de mogelijkheden van het geldende bestemmingsplan, in een aantal stappen tot het gewenste eindresultaat. 

 

In Reppelveld  zijn kavels te koop vanaf 360 m² tot 1.802 m².

Op deze kavels kunt u geheel naar eigen wens en in uw opdracht een woning laten ontwerpen en bouwen. Moderne architectuur gaat in Reppelveld hand in hand met statige herenhuizen.

U bent geheel vrij om met uw eigen architect en bouwteam uw exclusieve droomvilla te ontwikkelen. 

Voor meer informatie neemt u contact op met Pascal Kierkels of Arie Hensen van ons kantoor (0475-491915).

De Omgeving

Centraal in Midden-Limburg, tussen centrum steden Roermond en Weert, tussen de Peel en de Maas én grenzend aan België, ligt de grote plattelandsgemeente Leudal. De gemeente is op 1 januari 2007 ontstaan na een fusie van de voormalige gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer. De gemeente Leudal telt bijna 37.000 inwoners en bestaat uit de volgende 16 dorpskernen: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. De Gemeente Leudal heeft zo’n 36.800 inwoners, waarvan 4.200 inwoners woonachtig zijn in Roggel. Roggel kent een rijke historie die tot uiting komt in mooie molens, o.a. de St. Petrusmolen uit 1901 en de St. Petruskerk uit 1447. Roggel heeft de natuurliefhebber veel te bieden. Het prachtige natuurgebied het Leudal, waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden en beekdalen, is bijzonder in trek bij recreanten. Kenmerkend voor Roggel is de uitermate centrale ligging ten opzichte van Roermond, Weert en Venlo. Diverse uitvalwegen zoals de N273 (Venlo-Maaseik), de N280 (Roermond-Weert), de A 2 (Eindhoven-Maastricht) en de A-73 (Nijmegen - Roermond) zijn binnen 15 autominuten te bereiken.

Roggel staat bekend als een dorp met een bloeiend verenigingsleven. Recreatiepark 'De Leistert', met zijn zwembaden, speeltuin, camping en manege is zeer geliefd bij zowel inwoners als toeristen. En natuurlijk mogen we het natuurgebied 'Leudal' niet vergeten, dat op een steenworp afstand van Reppelveld ligt en waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de mooie natuur.

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro