Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Horstveld 52 Heythuysen

OP ZOEK NAAR EEN RUIM HUUR APPARTEMENT?

 

Dan is deze INSTAPKLARE MAISONNETTE MET EEN EIGEN ENTREE, gelegen op de eerste en tweede verdieping van een mooi appartementencomplex en op loopafstand van het centrum van Heythuysen uw nieuw woning!.

Beschrijving

Instapklaar wonen !
Ideaal starterappartement met lage woonlasten !

 

Dit appartement is grotendeels gerenoveerd en in het souterrain bevindt zich een afsluitbare (fietsen) berging. Het appartement beschikt over een half open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en tweede toilet, inpandige berging en een gezellig terras (met overkapping).

 

Kenmerken:

- Huurprijs € 767,45 per maand

- Servicekosten € 30,55 per maand

- Beschikbaar per 1 januari 2021

- Borg: 1 keer de maandhuur

Mooi gemoderniseerd en centraal gelegen appartement met balkon, open keuken, toilet, badkamer en 2 slaapkamers.

Het appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping en beschikt over een eigen entree, een gezellige lichte woonkamer en een open keuken. In het souterrain treft u een eigen (fietsen) berging aan en er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het centrum van Heythuysen is op loopafstand te bereiken.


INDELING:

KELDER:
De (fietsen)berging is via een aparte ingang te bereiken.

BEGANE GROND:
Eigen voordeur met trapopgang naar het appartement.

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de hal, met meterkast, heeft u rechtstreeks toegang tot de gezellige woonkamer en de open keuken. Het balkon is gelegen aan de voorzijde van het appartement en bereikbaar vanuit de woonkamer.

KEUKEN:
De verscholen open keuken is voorzien o.a. vaatwasser, koelkast, combimagnetron en een RVS-schouwafzuigkap.

SLAAPKAMER:

Ruime slaapkamer is vanuit de woonkamer bereikbaar.

 

TWEEDE VERDIEPING:

 

SLAAPKAMER:

Royale slaapkamer met dakraam.

 

BADKAMER:
Nette badkamer met ligbad, tweede toilet en vaste wastafel

 

BERGING:
Met opstelling van de wasmachine. Tevens bevindt zich in deze ruimte de Cv-ketel.


De verhuurders hebben ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verhuur, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning. Het verhuren van een woning is voor de verhuurders een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verhuurders over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 rapport. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verhuurder en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor.

De Omgeving

Heythuysen is het kerndorp van de Gemeente Leudal, die vanaf januari 2007 als nieuwe fusie Gemeente actief is. Heythuysen, ook wel “klein Paries” (klein Parijs) genoemd grenst direct aan het natuurgebied het Leudal, dat bekend staat vanwege haar beekdalen. Een nieuw winkelcentrum, voldoende parkeergelegenheid, scholen, diverse sportaccommodaties etc. zijn allemaal aanwezig.

 

De steden Roermond en Weert zijn binnen 15 autominuten bereikbaar, alsmede de uitvalswegen A2 en A73. De grenzen van België en Duitsland zijn ook binnen deze tijd bereikbaar.
Het appartement is gelegen aan een woonerf, aan de rand van Heythuysen.

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro