Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Marsstraat 36 Roermond

Op zoek naar een ruime starterswoning?


Deze ruime tussenwoning, gelegen op een mooi perceel, is goed onderhouden, grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en biedt een gezin alle benodigde ruimte. U treft in deze woning drie slaapkamers, twee badkamers, een
ruime woonkamer, een tuin-woonkamer en een inpandige berging aan. Voor uw dagelijkse boodschappen is winkelcentrum “De Donderie” op loopafstand gelegen. Roermond heeft een centrale ligging in de regio. Daardoor zijn Venlo en
Weert, maar ook Sittard, Maastricht en Eindhoven snel bereikbaar. Vanuit de woning is de A73 bereikbaar in minder dan 5 minuutjes.

Beschrijving

Aan de voorzijde van de woning treft u een parkeerplaats op eigen terrein aan, alsmede diverse openbare parkeerplaatsen. De woning is gelegen aan een pleintje met speelvoorzieningen voor de kinderen. Recent vernieuwde ruime oprit met overdekte
buiten-entree. Vanuit de hal is de meterkast, de (bij)keuken, de badkamer (met ligbad en vaste wastafel), het staande toilet met fonteintje en de tuin-woonkamer bereikbaar. Trapopgang naar eerste verdieping. Via de achterliggende tuin-woonkamer met laminaatvloer is de tuin bereikbaar, middels openslaande tuindeuren.

 

Vanaf de trap op de begane grond is de gesloten overloop op de eerste verdieping bereikbaar. Middels een schuifdeur of traditionele deur is de woonkamer bereikbaar. Zowel de woonkamer als de keuken zijn voorzien van een laminaatvloer. Het zitgedeelte is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Het eetgedeelte is gelegen in het midden van de woning. De totale oppervlakte van de woonkamer is ca. 32 m².

 

In de verscholen eetkeuken, welke gelegen is aan de voorzijde van de woning treft u een hoekkeuken aan, waardoor deze zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. In deze keuken bevinden zich aan apparatuur een 4 pits gascomfort, een RVS schouwmodel afzuigkap, een hete luchtoven, een vaatwasser en een koelkast. Alle apparatuur is van het merk Neff. De keuken beschikt over voldoende werkblad en een RVS spoelbak met afdruipgedeelte.

 

Vanaf de overloop op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers, de badkamer en de Cv-ruimte bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning is de ruime “ouder” slaapkamer gelegen. Deze heeft maar liefst een breedte van ca. 4.30 meter en een lengte van ca. 3,40 meter. De twee slaapkamers van de kinderen zijn gelegen aan de achterzijde van de woning.

 

De geheel betegelde badkamer is vanuit de overloop te bereiken. De badkamer is voorzien van douche met cabine. Tevens treft u een vaste wastafel met meubel en een wandcloset met duo inbouwreservoir aan.

 

De recente aangelegde onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van een fraaie terrastegel en een houten tuinhuis.

De Omgeving

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro