Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Nieuwborgstraat 143 Venlo

Zoek je als starter, stel of gezin een woning met een rustige ligging aan de rand van Blerick met toch alle voorzieningen binnen handbereik? Kom dan een kijkje nemen in de Nieuwborgstraat 143.

 

In de woning beschik je over een gezellige woonkamer, prima halfopen keuken, een kelder, een fraaie achtertuin met vrije achterom, een stenen buiten berging, 3 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Hier treft u de huidige ruime bergzolder aan met voldoende ruimte om een vierde slaapkamer te creëren.

 

Deze woning is ideaal gelegen en op korte afstand van het centrum van Venlo

 

Het huis biedt veel mogelijkheden om te experimenteren met stijl en indeling. Ben je op zoek naar een fijne woning waar je nog jarenlang optimaal kunt genieten van woonplezier? Reageer dan snel en pak deze unieke kans!

Beschrijving

Aan de voorzijde van de woning treft u voldoende parkeerplaatsen aan. Het brede straatbeeld zorgt voor vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning.

 

Vanuit de ruime hal is het toilet en de halfopen keuken bereikbaar. Trapopgang naar eerste verdieping. Op de gehele begane grond treft u een lichte tegelvloer aan. Het geheel betegelde toilet is voorzien van een closet met inbouwreservoir, een elektrische ventilator en een fonteintje.

 

Vanuit de hal is de halfopen keuken bereikbaar met toegang tot de ruime kelder. Hier treft u thans de opstand van de wasmachine aan. In de keuken bevinden zich aan apparatuur een 4 pits gascomfort, een RVS schouwmode afzuigkap, een koelkast en een vaatwasser. Voor het plaatsen van een Combi-magnetron of een oven is ruimte aanwezig. De keuken beschikt over voldoende werkblad en een RVS spoelbak. Middels een loopdeur is het terras en de buitenberging vanuit de keuken bereikbaar.

 

Middels een schuifdeur is ook vanuit de woonkamer het terras en de tuin bereikbaar. Het zitgedeelte is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en het eetgedeelte is gelegen aan de achterzijde van de woning, nabij de halfopen keuken. De totale oppervlakte van de woonkamer is ca. 30 m².

 

De tuin is voorzien van diverse groen borders, een fraaie terrastegel en een stenen berging. Recent zijn de terreinafscheidingen geheel vernieuwd (gemetselde kolommen met houten schotten) en de poort t.b.v. de vrije achterom.

 

Vanaf de overloop op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, de badkamer en de gesloten trapopgang naar de tweede verdieping bereikbaar. De twee grootste slaapkamers zijn ca. 12,5 m² groot en de kleinste slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 8 m². De tweede verdieping is middels een vaste trap bereikbaar. Het creëren van een vierde slaapkamer is mogelijk en dan blijft nog voldoende bergzolder beschikbaar.

 

De geheel betegelde badkamer is vanaf de overloop te bereiken. De badkamer is voorzien van een gesloten kwartronde douchecabine met diverse sproeiers, verlichting en muziek. Tevens treft u een vaste wastafel met meubel en een wand-closet met inbouwreservoir aan.

 

De Omgeving

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro