Uw makelaar
voor Midden-Limburg

Jan Mennenstraat 12 Roggel

Woondromen waarmaken.

 

Dat dit in deze markt niet makkelijk is weten we, toch bieden wij nu iets aan waar u ze in ieder geval wél uit kan laten komen.

 

Met deze levensloopbestendige woning bent u voorbereid op alle levensfasen, waardoor u er heerlijk lang in kunt blijven wonen. De woning is gelegen aan een ruim opgezet pleintje met groenvoorzieningen en in een mooie rustige wijk. Deze bijzonder aantrekkelijke woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer, een verscholen open keuken met aangrenzende bijkeuken, slaapkamer, badkamer en een inpandige garage.
In de recent aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin treft u een prachtig houten tuinhuis met overkapping aan.

 

Op de eerste verdieping is aan de voorzijde van de woning een royale tweede slaapkamer gelegen. De derde slaapkamer/hobbykamer met dubbele Velux dakramen is gelegen aan de achterzijde van de woning. Middels een vlizotrap is de tweede verdieping bereikbaar en deze is ingericht als bergzolder.

 

De woning is bijzonder gunstig gelegen op loopafstand van het centrum van Roggel met diverse winkelvoorzieningen en nabij het bosgebied van het prachtige Leudal.

Beschrijving

De begane grondvloer is afgewerkt met een prachtige PVC vloer met uitzondering van de badkamer, garage en het toilet. Bijna alle wanden zijn afgewerkt als glad stucwerk. Hal met uitgebreide meterkast (voldoende groepen en glasvezelaansluiting). Ruim en deels betegeld toilet, uitgerust met een closet en een fonteintje.

 

Vanuit de hal bereikt u de lichte woonkamer en de verscholen open keuken. Bijna alle wanden zijn voorzien van glad stucwerk. Het zitgedeelte is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Het eetgedeelte is aan de achterzijde gelegen en heeft tuincontact middels dubbele openslaande deuren. In de woonkamer bevindt zich een zogenaamde trapkast, welke onder andere geschikt is als voorraadruimte. De verscholen open keuken bevindt zich aan de linkerzijde van de woning. De totale oppervlakte van de living en de keuken is maar liefst circa 38m².

 

In de verscholen open keuken treft u een rechte keukenopstelling aan, waardoor deze zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. In deze keuken bevinden zich aan apparatuur een 4 pits gascomfort, een vlakscherm afzuigkap, een koelkast, een combimagnetron en een spoelunit. Vanuit de keuken is middels een loopdeur de bijkeuken bereikbaar. In de aangrenzende inpandige bijkeuken treft u de aansluitingen ten behoeve van diverse witgoedapparatuur aan (o.a. wasmachine, droger en vaatwasser). Tevens is in de bijkeuken ook de opstand van de recent vernieuwde Cv combiketel aanwezig.

 

Het is genieten in deze zonnige en privacy biedende achtertuin (ligging zuidoosten). Circa 1 jaar geleden is de voor-en achtertuin opnieuw aangelegd. Het terras is uitgerust met een mooie terrastegel en een vernieuwd zonnescherm. Achter in de tuin treft u het nieuwe houten tuinhuis met overkapping en verlichting aan. Er is tijdens de tuinaanleg rekening gehouden met waterafvoer via een bijna onzichtbare drain en voldoende tuinverlichting geplaatst.

 

Via de tussenhal is de slaapkamer, badkamer, garage en de trapopgang naar de eerste verdieping bereikbaar. De slaapkamer op de begane grond is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een breedte van circa 3 meter en een lengte van circa 4,50 meter, groot circa 13,5m². Thans is deze slaapkamer in gebruik als werkkamer.

 

De centraal gelegen, deels betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douche-combischerm. Tevens treft u op deze badkamer een tweede toilet, een design radiator en een vaste wastafel met meubel aan. De badkamer kan eenvoudig worden uitgebreid met een inloopdouche.

 

De ruime inpandige garage is vanuit de tussenhal bereikbaar en voorzien van een kantelpoort met loopdeur. Op eenvoudige wijze kan een extra bergzolder tot in de nok van de garage worden gecreëerd. Tevens zijn er ook mogelijkheden voor aansluitingen van witgoed en uitbreiding van de badkamer.

 

De verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Vanaf de overloop is de grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning en de kleine slaap/hobbykamer aan de achterzijde van de woning bereikbaar. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een dakkapel en heeft maar liefst een breedte van circa 5,50 meter en een lengte van circa 3,60 meter, groot circa 19,80m². De slaap/hobbykamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van twee Velux dakramen. Hier bestaat ook de mogelijkheid om een dakkapel te plaatsen. Vanuit deze kamer is middels een vlizotrap de tweede verdieping bereikbaar, welke thans is ingericht als ruime bergzolder.

 

 

De Omgeving

  • Funda
  • Huislijn
  • Woonplein Limburg
  • Vastgoedpro